Ontwerp, huisstijl en brand identity

Verbeter uw brand en definieer de essentie. Maak van uw bedrijf een onvergetelijke merk!

Welkom op het kruispunt van creativiteit en strategie. Wij ontwerpen niet alleen huisstijlen en logo's, we creëren identiteiten die resoneren, boeien en blijven hangen in de hoofden van uw publiek.

Elk merk is een verhaal dat wacht om verteld te worden. Wij komen tot de kern van uw bedrijf, willen begrijpen wat jullie drijft en vertalen die essentie naar een visueel meesterwerk.

Onze ontwerpen zijn zorgvuldig samengesteld om uw waarden, visie en unieke verhaal moeiteloos over te brengen. Wij geloven in eenvoud met een doel en zorgen ervoor dat de visuele identiteit van uw merk de tand des tijds en trends doorstaat.

Onderzoeksgedreven en resultaatgericht.
In een wereld overspoeld met visuals onderscheiden we ons door een onderzoeksgedreven proces. Het begrijpen van uw markt, concurrenten en doelgroep is de hoeksteen van onze aanpak. Het resultaat? Een merkidentiteit die er niet alleen goed uitziet, maar u ook strategisch positioneert voor succes.

'Digital first' en toekomstgericht.
In het digitale tijdperk moet uw merk online schitteren. Onze ontwerpen zijn gemaakt met de digital-first-mentaliteit, waardoor ze veelzijdig, schaalbaar en impactvol zijn op verschillende platforms. Of het nu gaat om een ​​strakke website of een opvallende aanwezigheid op sociale media, wij staan ​​voor u klaar.

Uw visie, onze expertise.
Samenwerken is de kern van wat we doen. Wij geloven in co-creatie met onze klanten, waarbij we uw visie combineren met onze expertise om iets werkelijk uitzonderlijks te creëren. Uw merk is voor ons niet zomaar een project; het is een partnerschap.

Klaar om uw merkverhaal opnieuw te definiëren? Laten we aan een reis beginnen waarbij creativiteit en strategie samenkomen, en uw merk een kunstwerk wordt. Verhoog, boeien en val op.
Wireframe / Filt.nl
Filt.nl is een multidisciplinair ontwerpbureau gevestigd in Amsterdam. We zijn flexibel, creatief en nieuwsgierig, we maken complexe dingen simpel en gebruiksvriendelijk. Dit doen we met gepassioneerde mensen met verschillende specialiteiten om er voor te zorgen dat u het beste uit uw bedrijf kunt halen.
Design a new product
Conlectio provides a new revolutionizing
approach to website building. Every mission is
an opportunity to push the state of the art.
Improve an existing product
Build and design complex and heavily coded
element designs into a live canvas and let us
do the heavy lifting
Product consulting
This is your ultimate marketing solution that
offers all the neccessary tools to build a
successful marketing strategy.

We spreken graag een keer af
om te kijken wat we voor uw bedrijf kunnen beteken.