Mobiele Websites

Uw website geoptimaliseerd voor alle mobiele gebruikers! Lichtgewicht, snel, een duidelijke interface en simpel aan te passen met uw eigen CMS.

Gemakkelijk te koppelen aan uw bestaande site of geïntegreerd in een nieuw project en altijd automatisch voorzien van de laatste updates!

phone

Voordelen responsive ontwerp

Een schone lei. Een Responsive en Progressive Web Design betekent een nieuw begin. Het biedt de kans om de website te baseren op een doordachte contentstrategie en een schone code-base zonder de balast van verouderde technologie.

Breder bereik

Doordat de website werkelijk mobile-first kan worden opgezet kan door middel van progressive enhancement een veel breder spectrum aan mobiele apparaten worden bediend.

Prestaties

Bij een schone, mobile-first aanpak kunnen de ontwikkelaars de prestaties van de website vanaf het begin optimaliseren voor snelheid. Dit heeft grote voordelen voor de gebruikerservaring van alle denkbare bezoekers en daarmee voor de conversie van de website.

Allesomvattend

Een responsive en progressive website biedt een optimale gebruikerservaring aan alle typen bezoekers. Van de kleinste smartphones en wearable gadgets tot de grootste Smart-TV’s. Het is een alles-in-een oplossing met alle voordelen van dien.

Duurzaam

Een schone start met een responsive en progressive website biedt de gelegenheid om te ontwikkelen volgens de principes van De Duurzame Website. De Duurzame Website past zich moeiteloos aan, is eenvoudig uit te breiden met nieuwe functies, simpel aan te passen aan een nieuwe huisstijl, en je hoeft nooit meer een ingrijpend re-design te doen met alle kosten en risico’s van dien.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Andere diensten

Wij zijn een klein en flexibel bureau waardoor we altijd een stap verder kunnen gaan om mooie producten te maken. We houden van ons werk en nemen elk project even serieus.

 • WordPress website ontwerp

  Wij kunnen (bijna) alles bouwen met Wordpress. Van een simpele blog tot een complete webshop.

 • Domeinnaam en Hosting

  Registreer uw domeinnaam bij ons, host al uw websites en webshops simpel en veilig.

 • Ontwerp, huisstijl en branding

  Naast websites en apps ontwerpen we nog veel meer. Van logo tot huisstijl en van t-shirts tot levensgrote billboards.

 • Website voor makelaars

  Een complete oplossing voor uw makelaarskantoor? Een website voor makelaars die voldoet aan de laatste technieken en altijd gekoppeld aan Funda.

 • Webshops en E-commerce

  Wilt u uw producten of diensten online aanbieden en verkopen? Wij bieden de beste mogelijkheden voor uw wensen.

 • SEO geoptimaliseerd

  Zoekresultaten worden steeds belangrijker, wij bieden verschillende mogelijkheden om beter gevonden te worden.

 • Campagnes en Social Media

  Facebook campagne, Twitter volgers, aanmelden met Google+ of een bedrijfsprofiel op LinkedIn? Wij helpen u hierbij.

 • Complete custom Websites

  Websites, groot of klein, als portfolio, blog of webshop, we helpen u graag uw wensen te verwezenlijken.